Assault Wing
http://www.assaultwing.com/forums/

Pari olematonta bugia
http://www.assaultwing.com/forums/viewtopic.php?f=4&t=89
Page 1 of 1

Author:  Street Veteran [ Sat Jan 07, 2012 5:49 pm ]
Post subject:  Pari olematonta bugia

1. Windows ehdottaa välillä poistettavaksi käyttämättömiä pikakuvakkeita. Viimeksi se ehdotti myös AW pikakuvaketta poitettavaksi käyttämättömänä vaikka siitä aina käynnistän pelin.

2.Olin liittymässä peliin, siinä tilassa että enää pitää painaa F10. Kävin kutenkin vielä työpöydällä säätämässä windowsin äänenvoimakkuutta. Sitten painoin F10 niin, että äänenvoimakkuus ikkuna oli aktiivisena ja AW taustalla. AW hävisi kokonaan, ihan niin kuin olisi sammunut koko ohjelma. Sitten käynnistin AW:N uudestaan ja liityin peliin.
Siellä oli nyt minun nimellä kaksi alusta joista toinen vaan makasi liikkumattomana.
Sammutin pelin ja palasin työpöydälle. Tehtäväpalkissa ei ollut toista peliä avoinna mutta tehtävien hallinnassa näkyi peli pyörimässä.
Sammutin sen sieltä ja sitten kaikki OK.

Author:  Chapelier [ Sat Jan 07, 2012 10:03 pm ]
Post subject:  Re: Pari olematonta bugia

1. Kyseessä on luultavasti Windowsin bugi. Pikakuvakkeiden siivous on Windows XP:n ominaisuus. Sen voi kytkeä pois päältä näin.

2. Tämä on selvä bugi AW:ssa. Vaikuttaa siltä, että jos peli menee täysruututilaan silloin, kun Windowsin fokus on jossain toisessa ikkunassa, AW kadottaa täysin oman ikkunansa eikä sitä saa takaisin. AW jää kuitenkin pyörimään taustalle. Näin siis sinulla oli lopulta kaksi AW:ta käynnissä samassa pelissä. Koetan korjata bugin viikon sisällä heti, kun saan tällä hetkellä työn alla olevan nettipelin tehostamisen sopivaan vaiheeseen.

Kuvaamaasi tapahtumaan liittyy myös toinen bugi, joka on AW:n käyttämässä XNA-kirjastossa; jos AW-ikkunalla ei ole fokusta, mutta hiiren kursori sattuu olemaan ikkunan päällä, niin näppäimenpainallukset päätyvät AW:lle vaikka näin ei pitäisi tapahtua. Painamasi F10 aloitti pelin vaikka AW:lla ei ollut fokusta. Valitettavasti Microsoft on päättänyt olla korjaamatta tätä bugia (ks. bugiraportti, vaatii kirjautumisen Microsoft Connectiin).

Author:  Chapelier [ Sun Jan 08, 2012 5:37 pm ]
Post subject:  Re: Pari olematonta bugia

Chapelier wrote:
Koetan korjata bugin viikon sisällä heti, kun saan tällä hetkellä työn alla olevan nettipelin tehostamisen sopivaan vaiheeseen.


Tämä on nyt korjattu ja tulee versioon 1.14.0.0.

Page 1 of 1 All times are UTC + 2 hours [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/