Login    Forum    Search    FAQ

Board index » Bug Reports
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Pari olematonta bugia
 Post Posted: Sat Jan 07, 2012 5:49 pm 
Offline

Joined: Wed Nov 09, 2011 11:44 pm
Posts: 12
1. Windows ehdottaa välillä poistettavaksi käyttämättömiä pikakuvakkeita. Viimeksi se ehdotti myös AW pikakuvaketta poitettavaksi käyttämättömänä vaikka siitä aina käynnistän pelin.

2.Olin liittymässä peliin, siinä tilassa että enää pitää painaa F10. Kävin kutenkin vielä työpöydällä säätämässä windowsin äänenvoimakkuutta. Sitten painoin F10 niin, että äänenvoimakkuus ikkuna oli aktiivisena ja AW taustalla. AW hävisi kokonaan, ihan niin kuin olisi sammunut koko ohjelma. Sitten käynnistin AW:N uudestaan ja liityin peliin.
Siellä oli nyt minun nimellä kaksi alusta joista toinen vaan makasi liikkumattomana.
Sammutin pelin ja palasin työpöydälle. Tehtäväpalkissa ei ollut toista peliä avoinna mutta tehtävien hallinnassa näkyi peli pyörimässä.
Sammutin sen sieltä ja sitten kaikki OK.


Top 
 Profile  
 
 Post Posted: Sat Jan 07, 2012 10:03 pm 
Offline

Joined: Fri Jul 29, 2011 7:39 pm
Posts: 107
1. Kyseessä on luultavasti Windowsin bugi. Pikakuvakkeiden siivous on Windows XP:n ominaisuus. Sen voi kytkeä pois päältä näin.

2. Tämä on selvä bugi AW:ssa. Vaikuttaa siltä, että jos peli menee täysruututilaan silloin, kun Windowsin fokus on jossain toisessa ikkunassa, AW kadottaa täysin oman ikkunansa eikä sitä saa takaisin. AW jää kuitenkin pyörimään taustalle. Näin siis sinulla oli lopulta kaksi AW:ta käynnissä samassa pelissä. Koetan korjata bugin viikon sisällä heti, kun saan tällä hetkellä työn alla olevan nettipelin tehostamisen sopivaan vaiheeseen.

Kuvaamaasi tapahtumaan liittyy myös toinen bugi, joka on AW:n käyttämässä XNA-kirjastossa; jos AW-ikkunalla ei ole fokusta, mutta hiiren kursori sattuu olemaan ikkunan päällä, niin näppäimenpainallukset päätyvät AW:lle vaikka näin ei pitäisi tapahtua. Painamasi F10 aloitti pelin vaikka AW:lla ei ollut fokusta. Valitettavasti Microsoft on päättänyt olla korjaamatta tätä bugia (ks. bugiraportti, vaatii kirjautumisen Microsoft Connectiin).


Top 
 Profile  
 
 Post Posted: Sun Jan 08, 2012 5:37 pm 
Offline

Joined: Fri Jul 29, 2011 7:39 pm
Posts: 107
Chapelier wrote:
Koetan korjata bugin viikon sisällä heti, kun saan tällä hetkellä työn alla olevan nettipelin tehostamisen sopivaan vaiheeseen.


Tämä on nyt korjattu ja tulee versioon 1.14.0.0.


Top 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

Board index » Bug Reports


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron